Video Community Weekend – Dec 2016

Iris organiseert op 16-17-18 dec 2016 het spirituele community weekend. Alle info en details kan je vinden op:Spiritueel Community Weekend

Bekijk hieronder de video

Ons community weekend is een bijeenkomst van spirituele zielen die geloven in de kracht van de cirkel. Wij geloven erin dat de cirkel één mooie vorm is om jezelf op te laden en te bekrachtigen. Met deze kracht ga je terug naar huis en integreer je alles wat we geleerd hebben thuis in onze bloedfamilie.

Deze spirituele familie komt twee maal per jaar samen. Meestal is dit tijdens de winterwende en tijdens de lente. In deze periode komende we samen en gaan we werken rond het medicijnwiel. Dit is een oude methodiek die komt van de noord Amerikaanse indianen waarbij je een groep mensen in hun kracht kunt zetten. Waarbij je jezelf kunt herbronnen en opladen.

De kracht van de cirkel is uniek want als we samenzitten gaan we drie ceremonies doen. De eerste ceremonie gaan we ons spirituele lichaam gaan zuiveren. De tweede ceremonie verbind je jezelf met de geesteswereld, ook met jouw voorouders. Hierdoor wordt de cirkel groter en hebben we niet meer alleen onze menselijke fysieke cirkel maar we hebben ook te maken met andere dimensies en andere spirits. De derde cirkel is één groot feest. We komen in de bijeenkomst van de derde dimensies met de verschillende dimensies samen.
Iedereen kan deelnemen aan het community weekend de enige voorwaarde is om jezelf te willen verdiepen in deze spirituele ervaringen.

Wees welkom! Oha

Iris organiseert op 16-17-18 dec 2016 het spirituele community weekend. Alle info en details kan je vinden op:Spiritueel Community Weekend

community weekend

Je doet ons een groot plezier door hieronder je inzichten, inspiratie of ervaringen te delen.

Comments