SOUNDHEALING VIDEO MET IRIS PATTYN

TEKST UIT DE VIDEO
Heel veel ziektes en emotionele blokkades kunnen opgelost worden door het werken met je eigen klanken. Één van de basisklanken die iedereen heeft is de verbindingsklank met de aarde.

Iedereen kan zich verbinden met de aarde en dit gaan we nu doen in de volgende oefening:
– Adem goed in en laat het doorstromen in uw lichaam.
– Laat de adem vanuit de aarde binnenkomen in je lichaam.
– Daarna ga je diep uitademen.
– Stel je nu voor dat je wortels krijgt die diep in de aarde trekken. Tot in het midden van aarde. We gaan deze wortels inademen en zingen.

Daar gaan we:
– Adem vanuit de aarde en laat het doorstromen in je lichaam. Bij de uitademing zing je klanken.
– Doe dit een 3tal keer alvorens je heel zachtjes in stilte gaat.
– Voel de vibraties van de aarde binnenkomen.
– In de stilte gebeurd het genezend werk van soundhealers.

Dit was een korte basisoefening waarmee je thuis aan de slag kan.

Al van heel vroeger was ik super geïnteresseerd in keelzang en oude volkeren die gaan zingen. In de gezangen van deze oude volkeren zaten meer vibraties dan de westerse gezangen. Daarna ben ik op zoek gegaan hoe het komt dat ik altijd bij die native klanken en aarde gebonden klanken terechtkom. Het is iets wat mij tot in de ziel gaat raken.

Ik ben op heel jonge leeftijd de wereld gaan intrekken opzoek naar klanken. Daarna ben ik gaan studeren en ben ik geluidsingenieur geworden en ben ik op filmsets geluid gaan opnemen. Dus ik ken heel veel over geluid, klanken en kwaliteiten.

Via de stemgeluiden van de mensen ontdekte ik dat in de stem de hele blauwprint van een mensenleven zit. Want heel vaak moest ik acteurs gaan coachen. Al snel wist ik veel meer van de mens op zich dan dat ze mij vertelde. Op die manier begon ik acteurs te coachen in hun levensweg naar een meer en beter menszijn.

Ik kon uit hun de stem de kwaliteiten halen die zei nog niet ontdekt hadden. Ik kon ook soms hele oude blokkades eruit krijgen die ze eigenlijk al lang vergeten waren. Waardoor ze steeds opnieuw dezelfde dingen tegenkomen in hun leven.

Mijn passie voor geluid is er altijd geweest. Op zeer jonge leeftijd ging ik reizen opzoek naar klanken. Toen ik voor het eerst bij tribes terechtkwam in Indonesië kwam ik in een ceremonie terecht waar ze zongen en danste. Daar ging voor mij een wereld van klanken open. Voor het eerst heb ik daar mijn eigen stem kunnen ontdekken. Het dansen en de bewegingen waren een fantastische ontdekking in mijn leven.
Ik ben hierin verder en verder gaan exploreren waardoor ik uiteindelijk bij mijn geliefde stammen ben terecht gekomen in Noord Amerika waar ze in ceremonie dansen en zingen. Ook in Zuid Amerika ben ik gaan studeren en ceremonies gaan doen. En er ging een hele wereld voor mij open.

Op welke manier je de stem kan gebruiken is oneindig. Voor mij is ons stemgeluid het medicijn voor de toekomst. Wat we allemaal kunnen doen met onze stem is oneindig.

Bij ons bij Butterfly Circles gaan we onze stem gebruiken als magisch wondermiddel. We gaan het gebruiken als een medicijn. Af en toe beginnen we ook vanuit de aarding vanuit de drum. Iedereen heeft een eigen drumklank. Dat wil zeggen, jouw spreekstem die het meest geaard is. Als ik praat met een geaarde stem dan wil dat zeggen dat ik effectief geaard ben.

We vertrekken vanuit een stemklank en we voelen wat er allemaal in die klank zit. Met die klank gaan we aan het werk. Het kan zijn dat deze mensen iets meer aarding nodig hebben en dat hun probleem gewoon opgelost is. Zo kunnen ze bv. Verder hun relatie vinden, een nieuwe job vinden, enz.
Er worden opleidingen gegeven binnen Butterfly Circles voor mensen die al therapeut zijn of mensen die met hun stem anderen willen coachen. Er is een soundhealing opleiding die gegeven word hier in Butterfly Circles.

Nu zijn er 3 vrijdagen die je kan volgen om je eigen stem te leren ontdekken. Hierin gaan we kennismaken met onze eigen klanken. Wat zit er allemaal in onze stem? Niet alleen emotionele blokkades zitten in onze stem maar ook heel veel talenten zitten al in onze stem. Alle ziele aspecten zitten al in onze stem. Daarom zeggen ze soms je stem is de toegangspoort naar jouw ziel. We kunnen heel veel van onszelf leren via onze stem. 3 vrijdagen hier bij Butterfly Circles kun je de stem komen ontdekken.
We gaan stembevrijding doen, stemexpressie. We gaan kijken welke kwaliteiten er in jouw stem zitten. Welke blokkades er in jouw stem zijn. Wees welkom en kom het exploreren. Het is fijn en speels. Het is geen gewone workshop maar een dive-in workshop. Je word helemaal ondergedompeld in je eigen stem.

Iedereen is welkom en je hoeft geen voorkennis te hebben met je stem. Er zijn mensen die al jaren komen en er zijn mensen die nieuw zijn die willen ontdekken wat soundhealing is.

Soundhealing betekend dat je instaat bent om te genezen met je eigen stem. Je kan ook je eigen stem gebruiken om te genezen op andere mensen.

Als je interesse hebt in het therapeutische aspect kun je ook opleidingen volgen. We geven een basispakket voor mensen die echt willen werken met hun stem. Dat kan thuis zijn, op school, instellingen of in therapeutische context. Hier krijg je een basispakket van wat er allemaal mogelijk is met je stem.

Het 2de jaar is een verdiepingsjaar waarin je meer op sjamanistische wijze werken met stemwerk. Dan gaan we meer werken zoals de native volkeren. Zoals de indianen die zijn heel krachtig in stemwerk.

Hier tijdens de Keltische periode deden wij dit ook. Met de barden is er een hele bloeiperiode geweest in België en omstreken hoe druïden en barden werkten met hun stemgeluid. Ze konden magische dingen doen met hun stem maar dit zijn we eigenlijk allemaal een beetje vergeten en de kennis is verloren gegaan. Maar het goede nieuws is dat heel veel sjamanen deze kennis nog bezitten.

Ik heb over heel de wereld rondgereisd om al die technieken te gaan verzamelen. Ik heb die allemaal samengebracht in 1 box van wijsheid. Deze wijsheid deel ik nu met de mensen die mijn workshops volgen. Het 2de jaar gaan we dus op sjamanistische manier gaan werken met onze stem.

Het 3de jaar gaan we in de Egyptische mysteriën. Daar gaan we met heilige geometrie werken. Ook het werken met Piramides komen aanbod. Hierin gaan we op een heel hoog spiritueel niveau werken met sound en klanken.

Het 4de jaar is alles samengebundeld. Hier gaan we ook een week samenzijn waarin we op elkaar oefenen en ervaringen uitwisselen.

butterfly circles

Activiteit in de kijker: Sounhealing opleiding 2016

4 weekend modules – Start Sept. 2016

soundhealing opleiding4 weekendmodules die je trainen tot soundhealer.
KLIK HIER VOOR MEER INFO

Activiteit in de kijker: Soundhealing Dagworkshops

Maandelijks bij Butterfly Circles

soundhealing dagworkshopsDeze klankdagen zijn een opportuniteit om je eigen stem te bevrijden en je stem te gebruiken als een krachtig instrument om jezelf te genezen.
KLIK HIER VOOR MEER INFO