SOUNDHEALING

sound healing

Het creëren van groepsvibraties die je ganse lijf in bepaalde trillingen brengen tot één deugddoende harmonie die leidt tot welzijn, gezondheid en vreugde.

Soundhealing Cirkels

Een van de nieuwste domeinen in heling en transformatie van bewustzijn is het gebruik van geluid. Dit is voor het grootste gedeelte een herontdekking van oude technieken gecombineerd met moderne wetenschappelijke research.

*Soundhealing is gebaseerd op het wetenschappelijk principe dat alle materie vibreert op een eigen specifieke frequentie”.In het lichaam trilt elke cel, elk weefsel, elk orgaan op haar eigen trilling.Krachtige resonante geluidstrillingen met als instrument bij uitstek, de stem, kunnen onzuivere frequenties balanceren.

In de oude scholen van Egypte en andere belangrijke centra stond het gebruik van sonische vibraties als genezingsvorm hoog aangeschreven en werd erkend als dé fundamentele creatieve kracht van het universum.

 

Waar : Butterfly Circles

Wanneer : Data volgen

Prijs : 55 euro

Inschrijven : info@butterflycircles.com

Genezende Klank – Son Guérison (groepsgenezing) 

Een sjamanistische methode met zang en muziek om de groepsvibraties naar harmonische klanken te brengen zodat er energetisch op groepsniveau gelost kan worden om nieuwe harmonieën te integreren. Hierbij zingen en bezingen we ons lichaam zodat we beginnen te trillen van top tot teen. 
Het is een vernieuwende methode die reeds beschreven stond in de boeken van Edgar Cayce (de slapende profeet)  waarbij we genezingen volbrengen op groepsniveau. 

 

Waar : Butterfly Circles

Wanneer :

Inschrijven : info@butterflycircles.com